εγγυήσεις

Μέθοδοι πληρωμής

Προσφέρουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής, όλες τους πλήρως ασφαλείς :

  • Τραπεζική κάρτα (Visa, MasterCard)
  • PayPal
  • Τραπεζικό έμβασμα

Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση Wordplay για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληρωμές, σε όλα τα στάδια μεταξύ του αγοραστή και της Mister Auto, είναι πλήρως προστατευμένες.

Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού δεν εμφανίζεται σε οποιοδήποτε έγγραφο, τιμολόγιο, αντίγραφο λογαριασμού πιστωτικής κάρτας, ή σε οποιαδήποτε άλλη καταχώριση.

Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός της κάρτας σας δεν κοινοποιείται στην Mister Auto.
Επομένως, κανένας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή, σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.

PayPal
 

Το PayPal χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστήματα στην αγορά για να διασφαλίζει τα στοιχεία της κάρτας σας και να αποτρέπει τις απάτες. Όταν χρησιμοποιείτε το PayPal, τα οικονομικά σας στοιχεία δεν μεταβιβάζονται ποτέ στον πωλητή.

Μέθοδος παράδοσης

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παραδίδονται και/ή παρέχονται εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας (εξαιρούνται τα σαββατοκύριακα και οι αργίες). Έξοδα αποστολής από 0 €. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του πακέτου σας.

Εμπιστευόμαστε τις παραδόσεις μας σε αναγνωρισμένους ειδικούς (UPS, Fedex, GLS, DHL κ.λπ.), οι οποίοι εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στην καταγραφή της παραγγελίας και την αρχική παράδοση από τη μεταφορική εταιρεία στην παρεχόμενη από τον πελάτη διεύθυνση αποτελεί το σύνολο δύο παραγόντων :

  1. Χρόνος προετοιμασίας (24 έως 48 ώρες) = πληρωμή, προετοιμασία και παραλαβή της παραγγελίας από τη μεταφορική εταιρεία.
  2. Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από τη μεταφορική εταιρεία (48 έως 72 ώρες). Ένα email αποστέλλεται στον πελάτη μόλις φύγει η παραγγελία από την αποθήκη μας.
Γιατί να επιλέξω το Mister Auto
  • Χρεώνουμε πάντοτε λιγότερα
  • Ένας κατάλογος με περισσότερους από 300 000 κωδικούς προϊόντων κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού
  • Γραμμή επικοινωνίας επανδρωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών σε περίπτωση μη ικανοποίησης
Παραγγείλετε χωρίς φόβο