Γενικοί όροι πώλησης (GTS)

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν μεταξύ του πελάτη και της MISTER-AUTO.GR σε όλες τις αγορές των προϊόντων που πωλούνται από MISTER-AUTO.GR.

Ο πελάτης οφείλει να ενημερωθεί για τους όρους και προϋποθέσεις πριν προβεί σε παραγγελία.


1. Παραγγελία

Παραγγελίες προϊόντων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα της MISTER-AUTO.GR ή τηλεφωνικός καλώντας στο 211 198 76 94 από Δευτέρα εώς Παρασκευή. 14:00-16:00.

Κάνοντας μία παραγγελία αποτελεί ευκαιρία για αγορά.

Η σύμβαση οριστικοποιήτε όταν ο πελάτης παραλάβει την επιβεβαίωση της παραγγελίας που εκδίδεται από την Mister Auto μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μόνο τα στοιχεία που καλύπτονται από τη γραπτή επιβεβαίωση της παραγγελίας καθορίζουν τη συμφωνία μεταξύ του πελάτη και Mister Auto


2. Τιμή

Όλες οι τιμές μας είναι σε ευρώ και ισχύουν κατά την ημέρα παραγγελίας. Η Mister Auto έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών αποιαδήποτε στιγμή. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και όλους τους νόμιμους φόρους, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ελαττωματική εμφάνιση στις τιμές και στις φωτογραφίες.


3. Πληρωμές

Η πληρωμή μπορεί να γίνει ως εξής :

Μέθοδοι Πληρωμής:

  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal

Τραπεζική μεταφορά

Οταν πληρώνετε μέσω τραπέζης,στέλνουμε το προϊόν μόλις τα χρήματα κατατεθούν στο λογαριασμο μας.Έαν η πληρωμή δεν γίνει μέσα σε 7 ημέρες,η παραγγελία ακυρώνετε.


4. Παράδοση-Παραγγελίες

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 3-6 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή τις παραγγελίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος παράδοσης.

Τα έξοδα μεταφοράς ανά παραγγελία είναι 11.41 €.

Παραδίδονται μόνο σε διευθύνσεις εντός Ελλάδος


4. Απόσυρση / Επιστροφή

Εάν μετανιώσατε για την παραγγελία σας μπορείτε να την ακυρώσετε μέσα σε 15 ημέρες. Η προθεσμία επιστροφής ξεκινάει από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία. Το δικαίωμα επιστροφής ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση που αγοραστήκαν

Μια συνεισφορά των 9.95 € για το κόστος της επιστροφής θα αφαιρούνται από την επιστροφή των χρημάτων.

Για επιστροφές των προϊόντων παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας MISTER-AUTO.GR μέσω του λογαριασμού σας ή καλώντας στο 211 198 76 94. Η MISTER-AUTO.GR σας αποστέλλει δελτίο αποστολής μέσω email το οποίο εκτυπώνετε και παραδίδετε στην μεταφορική εταιρία.


5. Εγγύηση

Η εγγύηση καλύπτει όλα τα προϊόντα για δύο χρόνια. Η περίοδος της εγγύησης ξεκινάει από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Η εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα ή ζημιές, άμεσες ή έμμεσες, που προκλήθηκε από κακή χρήση ή κακή συντήρηση.


6. Το δικαίωμα του πελάτη να επιστρέψει τα προϊόντα

6.1 Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (14) ημερών, χωρίς να αναφέρει τους λόγους. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δεκαπέντε (14) ημερών από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης, ή ένα τρίτο μέρος πλην του μεταφορέα και υποδειχθείς από τις αποκτά, αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών.

To ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εξυπηρέτηση των πελατών της Mister Auto του 19 rue Alfred de Musset 69100 Villeurbanne για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που εστάλη ταχυδρομικώς, με φαξ ή e-mail ).28.Η πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το έντυπο υπαναχώρησης (σε μορφή PDF).29.To τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό για τον πελάτη να στείλει την επικοινωνία του / της σχετικά με την άσκηση του / της για το δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την εκπνοή της προθεσμίας υπαναχώρησης.30.Το εταιρεία θα επιστρέψουμε τον πελάτη, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα κατά την οποία η εταιρεία έχει ενημερωθεί για την απόφαση του πελάτη να αποχωρήσει από την παρούσα σύμβαση.

Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το έντυπο υπαναχώρησης (σε μορφή PDF).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό για τον πελάτη να στείλει / ανακοίνωσή του σχετικά με την άσκηση του / της για το δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την εκπνοή της προθεσμίας υπαναχώρησης.

Η εταιρεία θα επιστρέψουμε τον πελάτη, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα κατά την οποία η εταιρεία έχει ενημερωθεί για την απόφαση του πελάτη να αποχωρήσει από την παρούσα σύμβαση.

Η εταιρεία θα προβεί ou την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής, όπως ο πελάτης που χρησιμοποιείται για την αρχική συναλλαγή, εκτός αν η εταιρεία και ο πελάτης ρητά έχουν συμφωνήσει διαφορετικά.

Η εταιρεία μπορεί να παρακρατήσει τηνεπιστροφή μέχρι να λάβει πίσω τα αγαθά

Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για όλες τις χρεώσεις που σχετίζονται με την επιστροφή των αγαθών.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του τιμήματος που καταβλήθηκε για το προϊόν (ες) διέταξε, παραδίδεται και στη συνέχεια επέστρεψε, θα πρέπει να γίνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το επιστρεφόμενο προϊόν (ες) έχουν ελεγχθεί και διαπιστώθηκε πλήρης και σε καλή κατάσταση από την εταιρεία (μη μεταχειρισμένα και δωρεάν από το ίχνος τοποθέτησης).


7. Ενημερωτικό δελτίο

Για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές μας, σας στέλνουμε τακτικά ενημερωτικά δελτία μέσω e-mail. Η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου γίνετε ύστερα από δική σας επιθυμία.

Μπορείτε πάντα αν το επιθυμείτε να διαγραφείτε.

Δεν θα αποκαλύψουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων και των εταίρων Mister Auto χωρίς τη συναίνεσή σας.


8. Ασφάλεια

Οι αγορές σας από την MISTER-AUTO.GR είναι ασφαλείς.

Ή εισαγωγή της διεύθυνσή σας και των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μέσω μιας σύνδεσης που εξασφαλίζεται από SSL (Secure Sockets Layer). Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι κρυπτογραφημένες, έτσι ώστε κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο να μπορεί να τις διαβάσει.


9. Στοιχεία επικοινωνίας

MISTER-AUTO.GR εκπροσωπείται από,

SAS Mister-Auto.com
19 rue Alfred de Musset
69100
Villeurbanne
ΓΑΛΛΊΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Registered with the RCS Lyon under number 508 332 244


Εξυπ. Πελατών : 211 198 76 94
Δευτέρα εώς Παρασκευή. 14:00-16:00


10. Καταγγελίες.Πάντοτε προσπαθούμε να

προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά αν θέλετε να καταθέσετε κάποιο παράπονο, παρακαλούμε επικοινωνίστε μέσω του λογαριασμού σας ή καλέστε μας στο 2111985180 και θα κάνουμε ότι έιναι δυνατόν για να λύσουμε το πρόβλημα συντομότερα.Αν το αίτημά σας δεν ικανοποιηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Email : [email protected]

Γιατί να επιλέξω το Mister Auto
  • Χρεώνουμε πάντοτε λιγότερα
  • Ένας κατάλογος με περισσότερους από 300 000 κωδικούς προϊόντων κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού
  • Γραμμή επικοινωνίας επανδρωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών σε περίπτωση μη ικανοποίησης
Παραγγείλετε χωρίς φόβο